Ishøj: 4566 kvm lagerlejemål og kontorer solgt af M7 Real Estate

To store ejendomme i Ishøj med blandt andet lagerlejemål er netop blevet solgt af M7 Real Estate. En privat investor har opkøbt erhvervsbygningerne, oplyser Estatemedia.dk.

De to bygninger, der netop er opkøbt af en investor, har til sammen et areal på hele 4566 kvm og indeholder både kontor- og lagerlejemål. De to bygninger overtages med eksisterende udlejere, henholdsvis TJ Karosseri, Laybourn El og Tomra System. De respektive firmaer har alle lejekontrakter, der er uopsigelige mange år ud i fremtiden, så de dermed kan blive i lejemålene en rum tid endnu.

Populært at investere i ejendomme

I disse år er der stor interesse for at investere i ejendomme, der kan bruges til for eksempel lagerlejemål, beboelse eller noget helt andet. Ifølge Estatemedia.dk, fortæller partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herlev, Thomas Møller Rudlang, at de i EDC oplever en stigende efterspørgsel efter ejendomme til investering – ikke kun i hovedstaden og andre store byer, men også uden for disse områder. Han tilføjer, at en analyse af markedet, foretaget af EDC Erhverv Poul Erik Bech, ydermere har vist, at ikke mindre end 38,1% har en forventning om at allokere yderligere midler til investering i ejendomme i år. Dette, påpeger han, er en effekt af, at renten på nuværende tidspunkt er så lav.

København omegn er det mest efterspurgte område

Ifølge Estatemedia.dk har den nylige analyse herudover også påpeget, at en stor gruppe af investorerne foretrækker at købe ejendomme i omegnen af København. Hele 37,0% ønsker ejendomme til lagerlejemål, butikker med mere i dette område – og det er dermed den mest poplære beliggenhed for ejendomsinvestering i Danmark. Omegnskommunerne formår at overgå både hovedstaden og Aarhus, når der gælder efterspørgsel efter ejendomme til investering. Helt specifikt har hovedstaden en efterspørgsel på 33,8% og Aarhus en efterspørgsel på 30,6% -væsentligt lavere en Københavns omegen.

Interessen fortsætter – fordelagtigt at sælge

Den store interesse for området forventer Thomas Møller Rudlang vil fortsætte og tilføjer at markedet på nuværende tidspunkt er gunstigt. Derfor tilbyder de i EDC Erhverv Poul Erik Bech rådgivning om mulighederne inden for området, fortæller han ifølge Estatemedia.dk. Ingen kan med sikkerhed spå, om markedet vil fortsætte med at se så fordelagtigt ud, som det gør netop nu. Det kan derfor være et godt argument for at sælge netop nu, uddyber han.

Sidder du inde med en ejendom, der eksempelvis anvendes til lagerlejemål, produktion, kontorformål, beboelse eller noget helt andet, kan det måske en god idé at overveje at sælge, da markedet netop nu er gunstigt for sælgere.

Læs mere her
Find investeringsejendomme i København her

Tags:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *