Ajcon opfører større lager i Hirtshals

Der er vækst inden for byggeri af køl- og frysehuse. Og på nuværende tidspunkt er Ajcon i gang med at opføre et stort lager på i alt 6000 kvadratmeter i Hirtshals. Byggeprojektet kommer til at indeholde et frosthøjlager og bygges til Claus Sørensen A/S ved kajkanten, der antages som værende Danmarks centrum for skalddyr og fisk.

Claus Sørensen udvider sin forretning i Hirtshals med i alt 4.500 kvadratmeter af frosthøjlager. Lageret skal benyttes til at opbevare frossen frisk og skaldyr. De resterende 1.500 kvadratmeter lager skal benyttes til teknik og sortering.

Ajcon A/S er totalentreprenør for byggeriet og er specialiseret i byggeri inden for fødevareindustrien. De mærker på nuværende tidspunkt en stor efterspørgsel efter produktionsfaciliteter til især køl og frost. Virksomhedens har allerede opført flere byggerier for Claus Sørensen, herunder både i Vejle og i Padborg. Virksomheden har derudover bygget for en lang række andre virksomheder. Der kan blandt andet nævnes: Agri Norcold, Dansk Cater samt JN Spedition.

Tags:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *