Gudernes hus i Hellerup kan fejre 100 års fødselsdag

Tuborgs smukke tidl. domicilejendom, “Gudernes hus” på Strandvejen i Hellerup, runder i disse efterårsmåneder 100 år. Læs portrættet af den smukke statelige og nyrenoberede bygningsperle i det ny oktober-nummer af Magasinet NINEtoFIVE.

Efter en meget omfattende og bekostelig renovering kan Rosenhuset byde sig smukkere end nogensinde til for en ny kommende virksomhed.

Den dag i dag holder forrige århundreds danske stjernearkitekt Anton Sophus Rosens fremtidssikrede ”kontorkoncept“ i det betagende historiske erhvervsdomicil i Hellerup.

Realdania Byg A/S opkøbte den ganle administrationsbygning i 2007 for at sikre husets arkitektoniske og kulturhistoriske værdier for eftertiden.

”Og her så tæt på husets 100 års dag er det egentlig fantastisk at kunne konstatere, at Rosenhuset faktisk er et bygningskunstværk indeholdende meget af den rumfordeling, som vi oplever stor aktuel efterspørgsel på, når vi i dag indretter nye kontorer i gamle bygninger,” siger Niels Helmer-Jacobsen, som er udlejningschef i DATEA.

Læs meget mere om Gudernes hus på Strandvejen i det ny efterårsnummer af kontormagasinet NINEtoFIVE

Tags:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *