Danske Effimat vil erobre alverdens lagerhaller

Danmarks eneste producent af plukautomater og lagerautomater Effimat Storage Technology, der skræddersyer lagerautomater til sine kunder over hele verden, sigter mod at dominere alverdens lagerhaller.

Den unge innovative Odense-virksomhed med 20 medarbejdere og endnu kun toéthalvt år på bagen sigter ambitiøst og målrettet på inden for de næste fem år at arbejde sig frem til en position som en af verdens tre førende producenter af lagerautomater.

Takket være ny teknologi virksomhedens de to direktører og stiftere, Jørgen Flemming Ladefoged og Tommy Langhoff, på at erobre 10-15 procent af verdensmarkedet, der p.t. omsætter for fire mia. kr. om året.

“På verdensmarkedet sælges der omkring 10.000 enheder over et år. Vi er de allerførste på markedet med en maskine, som kan passe ind i 60-70 procent af kundeapplikationerne.

At vores maskine samtidig er fire gange så hurtig som vores konkurrenternes, hæver selvsagt overliggeren for vores i forvejen høje ambitioner,” siger Jørgen Flemming Ladefoged til fagbladet Industri-nyt.dk.

Læs hele artiklen om Effimat her

Kig her, hvis du søger efter ledige lagerlejemål i Odense

Tags:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *