Dansk udlejningsportal forstærker sit svenske søsterselskab

Lokalebasen.dks svenske søsterportal Lokalbasen.se AB forstærker sin bestyrelse med den unge svenske marketingspecialist Viktor Kjellström, som i et års tid har arbejdet på Lokalebasens danske kontor.

Lokalebasen.dks svenske søsterportal Lokalbasen.se AB er efter mere end halvandet års introduktion nu klar til at erobre det svenske udlejningsmarked – og timingen er ganske perfekt:

Sveriges marked for ledige erhvervslejemål er nemlig mere end nogensinde moden til os, fastslår Viktor Kjellström, som et nyudnævnt medlem i Lokalbasen.se ABs bestyrelse.

“Lokalbasen.se tog ganske vist det svenske ejendomsmarked med storm, men også med en god portion skepsis, da vi tilbage i marts 2013 introducerede Lokalebasens danske succesrige koncept hinsidan..

Det svenske marked opfattede nemlig vores danske No Cure, No Pay”-model som ikke blot ny, men også rimelig fremmed. I dag har svenskerne taget Lokalebasens danske koncept til sig, og derfor gør vi nu klar til at erobre nye svenske markedsandelet,” bebuder Viktor Kjellström.

Læs mere her om den danske udlejningsportal Lokalebasen.dks svenske ambitioner
Din nemme og hurtige genvej til tomme lagerlejemål på den københavnske Vestegn

Tags:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *